Over

OVER S. GEERTS TRANSPORT

S. Geerts Transport werd in 2000 opgericht in ‘s-Hertogenbosch (Empel) en is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot uw expert op het gebied van transport. Ons team van bekwame en zeer ervaren chauffeurs staat dagelijks voor u klaar om uw vracht op tijd en veilig bij het gewenste adres af te leveren.

Aanvankelijk bestond ons wagenpark uit één vrachtauto. Inmiddels is het wagenpark uitgebreid tot maar liefst vijftien auto’s. Het gaat om onder andere vrachtauto’s met autolaadkranen
ten behoeve van het vervoer van bouwmaterialen, staalconstructies, machines en hijswerkzaamheden. containerauto’s, bakwagens met laadklep, knijperauto’s en inzamelvoertuigen met kraan voor glas,textiel en ander afval. Ook voor het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers bent u aan het juiste adres door onze jarenlange ervaring op dit gebied. Wij zijn in staat om voor iedere transportuitdaging een passende oplossing te bieden. En denken graag proactief met u mee!

Tot onze opdrachtgevers behoren gemeentes en de overheid, bedrijven die werkzaam zijn in bouw, industrie en groenvoorziening, afval en recycling bedrijven, collega transportbedrijven en particulieren.
S. Geerts Transport is kortom uw betrouwbare partner en heeft voor elk vervoer een passend voertuig.

© Copyright - S. Geerts Transport